Leveringsvoorwaarden:

Alle artikelen en meubelen die u op onze website vindt zijn uniek en/of worden op maat voor u gemaakt en worden middels het bestelformulier besteld.

Bestellen van artikelen:

U vindt het bestelformulier onder de foto’s van het betreffende artikel. U vult het bestelformulier in voor het aanvragen van een bestelling. Wij reageren altijd op het door u ingevulde bestelformulier via email. Het bestelformulier is dus een eerste aanvraag welke na overleg naar maatwerk kan overgaan naar een definitieve offerte. Dit omdat alle artikelen op maat voor u besteld worden en dus een verdere uitleg en uitwerking nodig hebben. Via e-mail ontvangt u deze offerte. Indien nodig en/of gewenst wordt er  een 3d tekening voor u gemaakt van het desbetreffende product. De levertijd en levering worden altijd vooraf met u afgesproken.

Indien alles akkoord is en de (aan)betaling per bank of contant ontvangen is, wordt de bestelling in behandeling genomen.

Betaling:

Nadat wij de aanbetaling hebben ontvangen ontvangt u een orderbevestiging. Bij levering dient u het resterende bedrag contant te betalen.

Leveren:

Het is mogelijk dat wij uw artikel tegen vergoeding thuis afleveren. De levering gaat altijd in overleg met de klant. Hierover worden per mail afspraken gemaakt.

Retourneren:

Artikelen die volgens specificaties van de consument vervaardigd zijn, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn, zijn uigesloten van het herroepingsrecht.

Garantie:

Op alle artikelen geldt een garantie van 1 jaar (geldt niet voor accessoires & musthaves). Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de MITT kwaliteitsgarantie. Dit betekent dat het artikel in goede staat bij u wordt afgeleverd en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van uw artikel doen wij dit door algehele vervanging en/of reparatie. Mitt lifestyle werkt met natuurlijke producten zoals hout en stelt zich niet aansprakelijk voor het werken van het hout.