Amsterdam:

Voor mijn opleiding heb ik 4 jaar in Amsterdam gewoond, een heerlijke tijd! Toch miste ik de Brabantse gezelligheid en verhuisde ik naar Den Bosch.

Vaak mis ik de hoofdstad nog wel, dus trok ik een vriendin aan de mouw en gingen we een dagje lekker op het fietsje Amsterdam door struinen.

Hier het lijstje van winkels die we van te voren hadden opgesteld:

  1. Sukha Amsterdam

Haarlemmerstraat 110

 

  1. Store without a home

Haarlemmerdijk 26

 

  1. Six and sons

Haarlemmerdijk 31

 

  1. Restored

Haarlemmerdijk 39

 

  1. Hutspot

Rozengracht 204-210

 

  1. Brainy days

Hazenstraat 53 – 9straatjes

 

  1. Frozen Fountain

Prinsengracht 645

 

  1. Friday next

Overtoom 31

 

  1. Maison-nl

Utrechtsestraat 118

Oke dat was onze lijst die we wilde doen… uiteindelijk hebben we iets langer koffie gedronken dan gepland en heel lekker geluncht bij een leuk italiaans lunchzaakje;)

Maar eenmaal weer on route hebben we ook andere pareltjes ontdekt zoals mint market in de negenstraatjes en outras coisas in de herenstraat. Heel klein lief winkeltjes met allemaal mooie tassen en plaids. Ook was ik enorm verrast door Sukha! Deze winkel mag je echt NIET missen!! Direct als je de deur van de winkel opent waan je je in een prachtig concept met de mooiste kleuren en prachtige teksten op de muur. Wauw wat ben ik fan van deze winkel. Dit is zo’n winkel waar er maar 1 van is! Je kijkt je ogen uit.

 

Hierbij de leukste foto’s van de dag met eronder de naam van de winkel.